Elköszönés Kisszékelytől

“Az életben legkedvesebb VENDÉG a GYERMEK!” Hogy még két évet eltölthettünk Kisszékelyben a Kerekerdő Családi Napköziben szép hivatásunk ráadásaként, erre igazán nem számított egyikünk sem… Mindig nagyon szívesen fogunk emlékezni erre az időszakra! Amit nyújthattunk a gyerekeknek évtizedes tapasztalatainkból, azt igyekeztünk átadni, mert “amit nem adunk oda, vagy nem osztunk meg, az elvész!”

Ezúton szeretnénk még a Szülőknek (és a gyermekeket körülvevő felnőtteknek) üzenni, hogy okos és szerető szigorúsággal irányítsák és vezessék a rájuk bízott kis ember-palántákat. Tegyétek a gyermekkort örömtelivé, de ugyanakkor a koruknak megfelelően tanítsátok meg őket a lelkiismeretes, alapos feladatvégzésre, szabadidejük értelmes eltöltésére, a körülöttük lévő világ megismerésére, a rácsodálkozásra!

Minden kisszékelyi embernek kívánunk jó egészséget, sok erőt az élet adta nehézségek hordozásához, Isten áldását a munkájukhoz, családjaik boldogulásához! Egy szép idézettel köszönünk el Gárdonyi Géza írásából: “A Gyermek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi, ártatlan testében van valami égi. Egész kedves valója olyan nekünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.”

Szeretettel,
Fehérvári Andrásné, Erzsi óvó néni és
Taróczy Tamásné, Angéla óvó néni