Polgármesteri hivatal felújítása


A projekt címe: Polgármesteri hivatal felújítása
A kedvezményezett neve: Kisszékely Községi Önkormányzat
A projekt azonosító száma: MFP-FHF/2020, 3111237273
A szerződött támogatás összege: 29 785 316 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt befejezésének dátuma: 2022. 08. 31.

A támogatással megvalósult tevékenység:

A falu polgármesteri hivatala a gondos fenntartás mellett is elavulttá, felújítandóvá vált. Jelen támogatás megoldást nyújtott a hivatali épület már régóta időszerűvé vált külső, belső felújítására.

A fejlesztés során a tetőcsere, a padlóburkolatok cseréje, illetve az elektromos hálózat korszerűsítése valósult meg. A régi tető új cserépfedést kapott, a régi elektromos rendszer teljesen felújításra került, biztonságossá vált, az épület belső tereinek burkolata is teljesen megújult. Az irodákba új bútorok kerültek.

A támogatással megvalósult az igényes környezet megteremtése a közügyek intézésére. A támogatás hozzájárult ahhoz, hogy a hivatal a szolgáltató funkcióját korszerűbben tudja ellátni, és ezzel a településen élő lakosság komfortérzetét növelje a gördülékenyebb ügyintézés elősegítésével.

A helyi lakosság számára egy korszerűbb minél több igényt kielégítő hivatal áll rendelkezésre. A fejlesztéssel a hivatali dolgozók munkakörülményeit is korszerűbbé lehetett tenni, ami szintén pozitív hatást gyakorol az ügyfélkapcsolati interakciókra, illetve nem utolsó sorban esztétikai szempontból hozzájárul a településkép javításához.